inchirieri autocare
     LOGIN
User:
Password:

Deschide Convertor valutar

Deschide Calculator


Deschide Route planner

Deschide Vremea

Click for Bucharest, Romania Forecast

Heaven Studio
Copyright 2012 C&D Partner Transport
INCHIRIERI AUTO
 


-Inchirieri autocare
-Inchirieri miniautocare
-Inchirieri microbuze
-Inchirieri autoturisme
-Transfer personal
-Transfer angajati
inchirieri autocare

RENT A CAR
 
C&D Partner Transport va ofera cele mai bune oferte de autoturisme pentru inchiriat.

REZERVARI:
tel: 
0723.594.005
fax: 021.269.03.10
rent a car in bucharest
CONTACTATI-NE
 
- Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 103, vila C24, Pipera, Ilfov
- Tel: 021.269.01.54;
- Fax: 021.269.03.10;
- Mobil: 0723.594.005;
            
- E-mail: office@inchirieriauto.ro

C&D Partner Transport face parte din grupul de firme romano-germane C&D Partner care functioneaza in Romania din anul 1993. Activitatea de pana acum a demonstrat ca motto-ul nostru privind un parteneriat cu clientii in organizarea calatoriilor, vacantelor si  evenimentelor (congrese, conferinte, simpozioane, lansari de produse si servicii) a fost transpus in cel mai fericit mod in practica si a constituit garantia serviciilor oferite.

Zeci de mii de turisti au circulat cu noi atat in Romania cat si in strainatate, au fost multumiti, si au devenit clientii nostri permanenti. Grupul de firme C&D Partner care presteaza atat activitati de turism cat si de transport va pune la dispozitie experienta sa oferindu-va spre inchiriere autocare, miniautocare, microbuze si autoturisme moderne si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor excursii reusite din toate punctele de vedere.

Daca ne contactati prin telefon sau e-mail, va putem oferi in cel mai scurt timp solutii de cel mai inalt profesionalism in domeniul inchirierilor auto atat in Romania cat si in strainatate.Conditiile inchirierii de autocare, miniautocare, microbze si autoturisme precum si raportul calitate-pret exceptional, fac din aceasta varianta o alternativa deloc de neglijat.

Va felicitam pentru alegerea dumneavoastra!