C&D Partner Transport face parte din grupul de firme romano-germane C&D Partner care functioneaza in Romania din anul 1993. Activitatea de pana acum a demonstrat ca motto-ul nostru privind un parteneriat cu clientii in organizarea calatoriilor, vacantelor, evenimentelor (congrese, conferinte, simpozioane, lansari de produse si serviciilor de asistenta turistica) a fost transpus in cel mai fericit mod in practica si a constituit garantia serviciilor oferite.

Mii de turisti au circulat cu noi in Romania cat si in strainatate, au fost multumiti si au devenit clientii nostri permanenti. Grupul de firme C&D Partner care presteaza atat activitati de turism cat si de transport va pune la dispozitie experienta sa oferindu-va spre inchiriere autocare, miniautocare, microbuze si autoturisme moderne si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor excursii reusite din toate punctele de vedere.

Daca ne contactati prin telefon sau e-mail, va putem oferi in cel mai scurt timp solutii de cel mai inalt profesionalism in domeniul inchirierilor auto atat in Romania cat si in strainatate. La cerere va putem oferi, spre inchiriere, in functie de optiunile dumneavoastra diferite categorii de autocare, miniautocare, microbuze si autoturisme al caror pret sa corespunda calculatiilor sau asteptarilor dumneavoastra.

Ne puteti comunica suma alocata inchirierii mijloacelor de transport si noi va facem in cel mai scurt timp o oferta completa corespunzatoare solicitarii dumneavoastra. Conditiile inchirierii precum si raportul calitate-pret exceptional, fac din aceasta varianta o alternativa de luat in seama. Va invitam sa vizitati paginile noastre cu oferte de inchirieri autocare, miniautocare,microbuze sau autoturisme si ne-am bucura ca pe viitor sa va includem in cercul nostru de clienti.

Speram sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere si vom primi intotdeauna cu bucurie comenzile dumneavoastra pentru orice tip de inchirieri auto.